Мисто

«Місто»

Місто, лякало
І штовхало в прірву,
Моє місто,
Випробовувало і знов кохало,
Місто, тримало біля себе,
Відпускало і знов забирало …

Моє місто, мов кіно –
Красиве, старе місто,
Воно таємне місце для закоханих,
Не розлучених сердець,
Таких, як ми з тобою були,
Таких нас вже не буде.

Місто, гволтоване
Сучасним світом,
Місто, так дико стогне,
Вулиці покрито болем;
За світлофором будем знову
Цілувати картини зниклої любові.

Моє місто, мов кіно –
Красиве, старе місто,
Воно таємне місце для закоханих,
Не розлучених сердець,
Твких, як ми з тобою були,
Таких нас вже не буде.

Місто, ти породило мене,
Мої бажання, без кохання.
Я пізнала своє місто,
Воно єдине в моїм серці,
І мокрі вулиці,
Під снігом вкрились,
Таємно, як в кіно колись
Ми цілувались, -
Та це все снігом стерлось.

Моє місто, мов кіно –
Красиве, старе місто,
Воно таємне місце для закоханих,
Не розлучених сердець,
Твких, як ми з тобою були,
Таких нас вже не буде.

06 лютого 2010 р.


Рецензии