Ти щастя

Злива на дворі – нехай там і буде,
Нехай все, що зайве – за обрієм буде!
Я жити хочу, напевне вперше,
З тобою дихати стало легше:
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя!

Ти небо, до тебе летить пісня на ранок,
Ти той, хто навів у серці порядок.
Байдуже, з ким ти живеш, з ким спиш,
Ти зі мною, думками, повертайся скоріш!
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя!

Забуду все і всіх, хто поряд.
Забудь і ти, ти моя мить.
Нехай незгоди підуть луною,
А світло в наш світ розіллється рікою!
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя,
Ти щастя!

18 жовтня 2009 р.


Рецензии