Вipш про дружбу на родном языке

 Є на Україні Зоряне село
 Там живе дівчина срібнеє перо
 Вона мені пише кожен день листи
 Я відповідаю, бо дружимо ми
 Я писав в газету друзів щоб знайти
 По життю складному разом, легше йти
 А як місяць-ясний в вікно загляда
 Думаю про тебе подруго моя
 Зорі світять тьмяно у нічній пітьмі
 Жду листа нового і рахую дні.

 29,04, 09р.
                Черній В.


Рецензии
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.