Я кахаю цябе, мой любы...

Я кахаю цябе, мой любы...
Гэты скарб са мной назаўжды.
Я жадаю табе толькі шчасця
З тою, што абіраеш ты.

Спадзяюся, што не пашкадуешь,
Бо вось тут point of no return.
Але ведаю, штот не забудзеш.
Гэта й будзе на лёс твой пракён.

Ты даруй мне. Я не сурочу.
Сам сабеты наваражыў -
Абярнуся я зараз коткай.
Лепей ты бы люстэрка разбіў...


Рецензии