не в двернулися



Не  сварилися...  але  ж  не  завше  очі  в  очі  бути...
Не  розійшлися...  в  нас  одне  на  двох  коріння...
І  мені,  часом,  досить  тебе  поруч  тільки  чути,
І  тільки  бачити  твоєї  тіні  майоріння...


Рецензии