Кожним сантиметром

Кожним сантиметром тіла

Я відчуваю – ти те, чого я хотіла.

Для остаточного хепі-енду

Й тріумфу душі над «раціо».

Але як піймать тебе

На синій гачок очей,

Коли сто четвертим шрифтом

Ти пишеш собі на лобі

Що я для тебе «занадто»…

А я, ідіотка, в то’бі

Шукала загублені рими

І кавовий смак ночей.


Рецензии
Цікавий вірш.......

Воланд-Сет   30.08.2011 22:09     Заявить о нарушении