Боже

О боже, позич мені ліжко і каву,
Вклади мене спати, і ковдрою вкрий.
Згаси ліхтарі, тільки місяць ласкавий
Залиш за вікном.
І гітару візьми.
Співай мені, боже, про все, що не схоже
На бруд у калюжах і осінь сумну.
Про небо і квіти співай мені, боже
Про силу кохання.
І скору весну.

Бо я не засну
Бо я не засну
Бо я не засну …


Рецензии