Кра м й! Для Н ни Матв нко

1. Нелину я у інший край
Мій дорогий, буду лиш тут, ти знай!
Свій рідний куточок ти пам’ятай
Його завжди люби, кохай!
Приспів:
Землі рідніше я не знаю,
До тебе милий повертаю,
Мій любий, рідний краю
Тебе одного я кохаю!
Яку я Батьківщину маю!
2. Бо я тут живу
І мрію лишень про це
Зустріла кохання своє
На життя моє усе
Приспів: той самий
3. Тут тече струмок прозорий
Тут він не як усі такий
Цей край дав мені поштовх в гору
До гір Карпат мене він піднесе
Приспів: той самий
4. Зростив цей край моє все покоління
І на коліна стану перед ним
Почуй же ти моє моління
Цей край зростає над усім
Пишаюся завжди я ним!
Приспів: той самий
5. Прекрасні квіти,
Звук гучних трембіт
Сонечко любить гріти
Поміж усіх наших літ.
Приспів: 2 рази той самий.


Рецензии