Мелодiя рiдного краю

Хвилююча ніжність в душі пророста,
І в серці прокинулась, та що дрімала -
Глибока, знайома, тендітно-проста
Мелодія рідного краю - як спалах.

То спалах миттєвий - чи вічний вогонь?
То хвиля набігла - чи серце прозріло?
То спрага душі - лиш напитись з долонь
Поліського вітру - й розправити крила!


Рецензии