Дощова радiсть

Парасольки розкрива каштан,
І хлюпоче листя тополине.
Прогина пружкий і тонкий стан
Юний дощ тендітній горобині.
А душа, як сонце променить.
Їй назустріч - райдугою пада
Радість. В саме серце. Забринить -
Й вщухне, як той дощ - п"янка відрада.

1988


Рецензии