Весна

Квіти у полі яснії,
Розсипались пишним вінцем,
А липи мої чарівнії,
Любують натхнення взірцем...

Пообіч дуби похилились,
Вже марять вони на яву,
Росточки малії вродились,
Оспівують любу весну...

Вітер на полі гойдає,
Рослинності рясний букет,
А в небі журавлик кружляє,
Милуючи сонця кларнет.


Рецензии