Бува

У кожного тепер ,свій власний шлях..
Свої дороги і свої нещастя..
І рушиться усе у мене на очах…
І не втікти нам від цього напасття…
Тепер нема вже нас…
Є тільки я і ти….
Є я, без тебе..наче в пустоті
Є ти без мене, але не один,
Тебе врятують друзі у біді…
А я з бідою , проживу один..
Хоч це вже не важливо,
Але точно знаю…
Що цьому є виною я один…


Рецензии