Що залишиться?

    Ніці Турбіній.


Що залишиться після мене?
Білі флокси у прохолоді неба,
Сині айстри.

Однакові дні,
Зорепади снігів, перехрестя.

Покинуті фрази.

Слухняне сонце
Залишиться після мене, 
Там, де мене не стане...


Рецензии