Украина

Моя ж ти мила Україна,
Що трапилось тепер з тобою,
Якой хворобой захворіла,
Ти більш не квітнеш, як весною.
Сумна - і листя облетіло,
І дощ немов ота сльоза,
Навіщо осінь наступила?
І біль на серці, як гроза
Пульсує в тілі України,
Навіщо, мила, ну навіщо
Ти цю ненависть допустила?
Сумує що не зберегла
Єдиність нашого народу,
Побачить ще війну вона,
Проллють ще кров людську, як воду.
О, Україно, що ж зробити?
Народ як врятувати свій?
Як тебе, мила, захистити,
Щоб не було таких подій?


Рецензии
Мир возможен лишь в том случае, если умрет последний человек

Иван Александрович Новиков   08.07.2011 01:42     Заявить о нарушении