ТЕБЕ

Тобі єдиному, моє кохання,
Дарую серце я своє,
Я напишу на ньом зізнання,
Та окроплю його слізьми.

Щоб перешкоди подолати -
Молитвой словом захищу,
Щоб горе, злидні - все здолати -
Закляття я прошепочу

Тобі дарую подарунок,
В якім моя любов живе,
А хочеш, душу подарую,
Бо так кохаю я тебе...


Рецензии