Журба

Калi я вельмi па табе сумую
То ў шэры колер усё вакол пафарбавана
I нават сонейка даремна ў небе ззяе
I лье праменнi як яму наканавана.

Аднак я ведаю –  ты падары хвiлiнку
Каб я магла к табе ласкава прытулiцца
Мне хопiць, сум пакiне маю душу
I ў сэрдцы зноў каханне будзе бiцца.

-//-
Грусть
Когда я очень по тебе скучаю
Мой мир во все оттенки серого окрашен
И солнце зря во всей красе сияет
Его лучей цвет для меня не важен

Но знаю я – ты подари всего минутку
Чтоб ласково могла к тебе прижаться
Мне хватит, грусть покинет мою душу
И вновь смогу я за любовь сражаться.


Рецензии