Як гомонiла, бiдна...

Як гомоніла, бідна, як прохала,
Як плакала вона на самоті:
"Віддайте мені сина, Ярослава,
Як буде він без матері рости!

А інші як! Вони ж такі маленькі,
Соколики та горлинки мої".
Якщо колись ві сні побачать неньку,
Хіба впізнають дітоньки її?..


Рецензии