Щасти тобi доню

   Пробач мені мамо , за карії очі.
 Пробач мені мамо , за зоряні ночі.
 Пробач,що кохаю ,що спати несила.
 Пробач ,що казати тобі я не сміла.
 Ховала любов від тебе моя ненько
 І ти залишалась  без мене саменька ,
 Не спала ночами, забувши про втому .
 Та Богу молилась,щоб я йшла додому .
 Пробач мені мамо ,не бійся рідненька!
 У мене все добре ,люблю тебе ненько!
 Я серце дівоче коханню відкрила
 І в мене ,як в Янгола виросли крила.
 Я хочу літати ,я, мамо ,літаю!
 З коханим - бажаним ,усе забуваю.
 Я вірю у щире безмежне кохання,
 Пробач мені , мамо - єдине прохання.
 Своє покаяння несу на долоні
 І чую твій голос :" Щасти тобі ,доню! "


Рецензии