Депресивне

Континентальні протяги
зоряні війни
циклони і смерчі
закодовані смертю
циклопів повстання
остання надія
вмирає останньою
а небо аж піниться
хмарами сірими
примарами-птахами
атаки депресії
чудовисько-Нессі
втопилось у водах
Лохнеського озера
на зеро ставлять
гравці в Лас-Вегасі
пегаси втекли
лані у клітках
мітки поставлені
на картах Конфуція
функції не відновлено
внутрішніх органів
оргАни вступають
реквієм...
пальці кістляві
тільки по чорних
чорні троянди
оплески…
приспів:  «назавжди»
ждати-не ждати?
шкода...
дихає потяг
у спину дорогою
годі...
правду не можеш
мені сказати
завтра не буде
днем звичайним
ти не поставиш
на кухні чайник
зникне світло

і стане у світі
так темно і тісно
а в місті
континентальні протяги
зоряні війни
циклони і смерчі
закодовані смертю
а потім…
на А-4 в довбанім Word(i)
смайлик сумний
як напис на мурі
«а ми тут були…»


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.