Б лий Ангел 1

Чомусь пішла вона від нас

І не зійшло для неї сонце

І не побачать її більше

Ті білі хмарки що у небі

І вітерець,що десь блукає

Її волосся не підніме

Не зможе мама пригорнути

І тато щось давно сумний....

Тобі коротка випала дорога

Ти Білий Ангел мрій моїх

Моя єдина мрія

Прийди до мене хоч ві сні

Благаю не знущайся на ді мною!!

Ти душу мою розірвала

Посипавши на серце гіркотою

Тобі я вірила завжди

Навіщо так зі мною????

Чужі недбалі люди

Позходились до двору

Взяли тебе,повезли за село

Куди??Навіщо?

А серце обаікає чорним жаром

Душа горить,тремтить все тіло

Прости мене мій ррідний Боже

Що не змогла Небесне Диво

Зберегти я.....................


СВІТЛІЙ ПАМ ЯТІ

ФОМЕНКО ВІКТОРІЇ,

ПРИСВЯЧУЮ                лютий 2009


Рецензии
Трогает за душу!

Сергей Полищук   01.11.2010 01:12     Заявить о нарушении