З тобою без тебе

З тобою, люба, і без тебе
Найкращі вже пройшли роки.
Дивлюся я в осіннє небо,
Спокою не дають думки.

Без тебе, бо така вже доля.
За все заплачено сповна.
Тяжка розлука як неволя
Дісталась нам на двох одна.

 З тобою, мені мало ночі,
Й несамовито день біжить.
Коли ж твої  чарівні очі,
Змогли мене заворожить?

Без тебе, я завжди з тобою.
В думках, у мріях і у снах.
І серце не знайде спокою,
Тривожно б`ється ніби птах.

З тобою, ніби молодію,
Забувши геть про все і всіх.
Моя нездійснена надія,
Мій неспокутуваний гріх.

Без тебе, пусто на душі
Й думки мої немов на крилах,
Рядками стали у вірші,
Й летять до тебе, моя мила.
29.10.2010.


Рецензии
Сашо!Таке ж бува,на рiднiй мові так добре виходє,а на російськой не дуже.)))

Светлана Слепова   11.02.2011 16:58     Заявить о нарушении