Сюжет про двох

Дощем нетеплим
безнадійно плаче ніч.
Крилом багряним
листопад гортає досі,
неначе книгу, ним не читану –
цю осінь.
Сюжет - про двох,
котрі не знають протиріч,

про двох закоханих,
що мріють про весну
і вірять в те,
що неможливо вниз упасти.
Що серця біль в житті
буває лиш від щастя,
а долю бог
дарує їм на двох - одну!..

Але щось зовсім
не повірив листопад
легендам цим, котрі так щиро,
як в молитвах,
звучать дощем
в осінніх мокрих манускриптах.

Ось розірвав...
Летять листки-сторінки в сад...


Рецензии
Важливо почути красиву легенду і розповісти її іншим. Ви це зробили. Дякую.

Ольга Глапшун   11.02.2011 20:48     Заявить о нарушении
Спасибі, Олю. Дякую за візит і теплий відгук. Творчого успіху вам!

Михаил Исаевич   15.02.2011 23:16   Заявить о нарушении