Якщо твiй друг забравсь на гору - розмову марно вж

Якщо твій друг забравсь на гору - розмову марно вже чекати,там в нього інша «точка зору»,з гори зручніше вниз плювати.

Веселі люди гомоніли,
Веселі люди розійшлись,
А я сидів , думки боліли
І звідки ті думки взялись.
Немає в кого запитати
Як жити й добрих друзів мати?
Та хай недобрих , хоч яких
Хоч балакучих , хоч німих .
Де серце добреє зустріти?
Від неприязні відпочити
Щоб на веселій стороні
Хтось посміхнувся б і мені
Чи посміявся наді мною,
Що я оце даремно ною
І хай не я, то хоч вірші
Комусь припали б до душі.


Рецензии