байка про вибори

Байка про вибори

Колись у чудову осіннюю пору
Зібралися в лісі лиска та вовк.
Лиса у оранжевій шубі та шарфі,
І білий із синім від холоду вовк.

Прийшли всі до лева і стали казати
Обрать призедента нам треба в цей час,
Кого із нас виберуть звірі юрбою,
Той буде тут править наступний сезон.

Взяли всі по шишці і стали кидати,
Хто в яму глибоку, хто в темне дупло.
Та вибрати зовсім не можуть нікого,
Тому-що не вміли вони рахувать.

І рявкнув їм лев, що був у пошані,
Спитаймо ведмедя чи може в орла,
Я буду ще довго всіма вами править,
Ви будете довго мене пам’ятати.

Мораль. Жити нам в лісі  не дуже етично,
Хочемо виборів демократичних.


Рецензии