Kavanagh. Патрик Каванах. Свобода

Возьми меня на горную вершину,
Олимп, веселия и смеха полный,
Где никто не скорчит злую мину
Смертному, взобравшемуся на колонну.


---- ( с английского ) ----


Patrick Kavanagh. Freedom


Take me to the top of the high hill,
Mount Olympus, laughter-roaring, unsolemn,
Where no one is angry and satirical
About a mortal creature on a tall column.


Рецензии