Кава

Сонце змучилось 
                і  втекло,
Небо спокоєм
                затягло.
Дощ асфальту щось
                шепотів
                Без фальшивих слів.

Світло не потрібне
                і мовчить.
Морок прокрадається
                і тремтить.
Щось солодке нам Морфей
                пообіцяв
                Та не дав.

Треба парасольку? Зачекай.
Ми ще маєм каву, не тікай.

                1.04. 2010 р.


Рецензии