***

Ти мені віриш чи ні?
Віриш, що небо насправді бузкове?
Віриш, що світло сховалось довкола,
Навіть в байдужій пітьмі?
Ти мені віриш чи ні?

Віриш, що сонце буває блакитним,
Віриш, що слово не завжди потрібне,
Коли є очі твої?
Що на душі так буває погано,
Що місяць з сонцем десь геть позникали,
А ти, як навмисне, мовчиш.

Ти мені віриш чи ні?
Скажи. Ні?
Знаю, не віриш мені.

                8.04.2010


Рецензии