***

Заходжу в клас,неначе в отчий дім,
І ось вона -немовби рідна мати.
Своє тепло дарує дітям всім
І всю любов старається віддати.
Завжди пораду дасть усім корисну,
Розкаже випадок якийсь з життя
І проспіває гарну українську пісню.
Ми біля неї,мов одна сім'я.


Рецензии