Рiзнокольоровi пiдснiжники

Підсніжники, що не зів’януть, з часом
І тиха пісня, що не встаріє ніколи.
Кохання, як вино, підсилюється часом.
Життя веде за руку знов мене до школи.

Струмки весни, нам напрямок підкажуть
В бурхливе море, потім в океан…
Рядочки на екрані монітора ляжуть,
Зумій побачити в них правду, не обман.

Хто з нас не хоче щастя та тепла,
Багатства втіх та розкоші у почуттях…
Лиш досвід стримує, відштовхує – дарма,
Любов у всі віки перемагала страх.

Підсніжники, що не зів’януть більш ніколи,
Вони зросли, зігріті сонячним теплом.
Нехай уявні, та, можливо, -  різнокольорові …
Крізь роки щастя -  ми збиратимо разом?


Рецензии
Очень люблю украинский язык))). Почти все понимаю, но говорить и, тем более писать, еще не пробую...
Очень понравились стихи - любовь действительно должна бы крепчать с годами, как вино.... Хотелось бы верить, что так оно и есть.
Читала бы еще, но
... вже пізно, за північ(с).

Сандра Шварца   25.07.2012 01:08     Заявить о нарушении