Я бачив свiтло

Господи, я бачив світло.
Так несподівано вона.
Влетіла в серце моє вітром.
Прийшла весна, моя весна.
Я, наче з неба впав у прірву.
Смутком наситившись сповна,
Лечу в її обійми ніжні.
Де її серця глибина,
Де її погляду спасіння,
Де її голосу тепло,
Де її подиху тремтіння,
Її кохання джерело.
Її краси блаженна втіха.
Частинка рідної душі.
Така нестримана і тиха.
Як проза в білому вірші.

     V1taxa


Рецензии
Дуже гарно! Справдi, "кохання джерело"!
С повагою, Г.Т.

Григорий Туровец   16.05.2013 03:52     Заявить о нарушении
На это произведение написаны 2 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.