Налагодить все мр йне почуття

Налагодить все мрійне почуття,
Коли дівчина фарбує волосся,
Коли на волю відпускає свої коси,
Да тим і козаку іграти!
Ви вже бажаєте ту кішечку предбати?
Вас чекають преміцні грати!
Можливо, що ви знімите плаття,
Та будете красуню цю кохати!
Да киньте свою люльку, свою жвачку,
Бо вас постійно чекає козачка!


Рецензии