Мостам через Дн1про

               
               
Мостів над річкою зависли арки.
Шедевр творінь благословляє путь.
Від сонця бризок пароплавам жарко –
Баси гудуть.В опори –  хвилі б’ють.

Мости,мости! Ви –як надії крила,
З’єднали нам два берега в один.
Щоб доля нас по світу не водила,
Мостів через Дніпро злітає клин.

Нехай вам сонце світить непекуче,
Вода свята – опори омива.
А щоб єднали ви дніпровські кручі,
Дарують білі чайки вам крилА.


Рецензии