Ос1нн1й ранок

Осінній  ранок, сивий від туману,
Вологою долонь  ще сон трима.
І невловимий запах від дурману
Оману у   повітря  підійма.

Веселки  барви –  у строкатих  квітах,
Що так цвітуть – немов останній раз.
Ідуть з портфелями до школи діти…
Який щасливий у дитинства час!

Життя  тече , як пісня у долину.
Як вранішній туман в осінній час.
І  хочеться  осіннюю цю   днину
В красі  своїй  побачити ще раз.


Рецензии