Бабине л1то

               

Зажурились верби, дивлячись у воду.
Пожовтіли коси в літнього тепла.
Не впізнають верби скоро свою вроду –
Вона в осінь ранню з вітром відліта.

Вітерець осінній – лагідний , привітний,
Шепотить мрійливі, чарівні слова.
Простягнуть до вітру верби своє віття,
Щоб янтарна осінь пестить їх  могла.

А над тихим плесом з’явиться видіння:
У політ далекий полетять птахи...
І застигне в річці марево осіннє,
Доки не порушать тишу дітлахи.

 
               


Рецензии