Ти не сумуй

http://www.realmusic.ru/songs/848222/

   ТИ НЕ СУМУЙ!

Я прикладу до губ твоє волосся
Так в світі, моя люба, повелося
З коханими нам випадає розлучатись
Але, на щастя, знову зустрічатись

Ти не сумуй, все злине, це я знаю
Ти не сумуй, повернеться кохання
В твоїх очах вологих, лине пісня
А те що сталось, сталось ненавмисно

На серці лише час лікує рани
І ми з тобою стрінемось так само
Як і колись, під віями твоїми
В безодні відіб’ється небо сине

Ти не сумуй, і радість повернеться
Тебе я пригорну до свого серця
І ніжно, ніжно стану цілувати
І більше ні на мить не відпускати.

-------------------------------------------
Все композиции - демо версии и размешены с
целью ознакомления с общим рисунком произведения!
Музыка есть, оркестровка и аранжировка,
в полном объёме (минус)
Обращайтесь с предложением о сотрудничестве
по электронке на прямую (эмэйл указан):
evarus60@ya.ru


Рецензии