Astept sa vii...

Nu-ti cer iubirea,si nici nu ti-o voi cere...    
Un singur lucru-as vrea sa stii-
Eu te-am iubit si te-oi iubi o vesnicie
Si usa mi-e deschisa,te astept sa vii...

Iar geamul suna a singuratate,
Cu scirtiitu-i surd si trist...
Te-astept,si te voi astepta si-o viata,
Tu esti motivul,pentru care mai exist...

De vrei-deschide-ti sufletul si plingi,
Plingi,de-ti mai pare rau ca m-ai pierdut...
Poate-mi vei alina singuratatea
Si imi va parea bine,ca te-am cunoscut...

Si zilele-mi par ani,si noptile-mi-desarte,
Si cit as fi dorit sa-mi ia durerea luna,
Ce ma priveste-acum,cum te privea atunci pe tine,
Sa-mi spuna al tau nume,sa resimt cum suna...

Si nu conteaza cite fetze-mi vor zimbi alene
Trecind pe drumurile unei vieti pustii...
Cu tine-n gind si in privire voi ramine,
Astept sa vii,astept sa vii...

Ce vis pustiu,ce goliciune...
Ce simtamint nebun,
Si totu-mi aminteste doar de tine,
Si inima ma trage la sufletul tau jun...

Si moare-n mine tineretea,
Lasind in urma-i doar un vis de doi...
Dar poate tu esti cel ce ma viseaza,
Si eu ma pierd in al tau vis,ca un strigoi...

Si-ti plinge cerul peste mine
Facind din lumea mea un ocean,
Si eu ma-nnec in el o vesnicie,
Iti moare visul si tu il plingi in van.


Рецензии