не знам - не помна

не знам - не помна огромна музика шумна
горди очи зовяха небето далече
отвъргнати речи огрешен в мисъл безумна
колена прималняли нямаше надежда
горестни напразно невъзпламнал угасна
в тишината ледна пропаст бездънна


Рецензии