Напiй Життя

По крапельці спиваємо напій Життя.
Для кожного він має власний присмак:
Гіркий для когось і важкий, мов каяття,
Комусь - солодкий чи легкий, як пісня.

Хоч як багато день нам світла обіця,
Він все ж колись закінчується ніччю.
Не поспішай Життя спивати до кінця:
Напоєм цим не пригощають двічі.


Рецензии