Я вiд кохання захлинаюсь

Я ВІД КОХАННЯ ЗАХЛИНАЮСЬ

Солодкий сон тобі дарую
Як час кохання настає
І я ніколи не жалкую
Що ти на цьому світі є !

Що ти живеш зі мною поруч
І божевіллям став моїм
Твій заворожуючий голос
Думки полоном охопив.

Я кинуся в твої обійми
І ніжно тілом пригорнусь
Хай будуть ближче твої мрії
Коли коханням захлинусь.


Рецензии