Золотце

ЗОЛОТЦЕ

Я тебе кохаю бо ти гроші маеш
Водиш в ресторани, взуваеш, вдягаеш
Мої чорні очка дивляться ласкаво
Що ж зі мною зробиш, якщо я лукава
Хитрая лисичка, цілую й питаю
Чи купиш спідничку? Ніжно обіймаю
Гаряче тулюся до твоеї щічки
І сама в кімнаті загасила свічку
Солодкая втома тіло обіймае
Завтра буду вдома, приходь, я чекаю
За твої дарунки віддаю кохання
Виконаю кожне примхливе бажання
Що зі мною зробиш, такая вродилась
Ти мене купуеш-до чого цнотливість


Рецензии