Bloody Mary guy

Bloody Mary guy.
He's a good fellow
As you see him say Hi!
Don't be yellow.

Someting will be click
In your head of a boring frick.
Someting will be click
In your head of a boring frick.

Refrain
He’s a Bloody Mary guy.
He’s just a Bloody Mary guy.

Work in a bank is a cork.
And only this guy is a door
The door to the hundred D world
Door to the hundred D world!

Refrain
He’s a Bloody Mary guy.
He’s just a Bloody Mary guy.

He’s known everywhere.
Even in a Space.
Just be his pal
In yours fucking life race.
In yors fucking life race.

Refrain
He’s a Bloody Mary guy.
He’s a Bloody Mary guy.

He’s a Philosophy kind
In his life
Bloody Mary guy
But he is alive!
But he is alive!
But he is alive!

He’s a Bloody Mary guy.
He’s a Bloody Mary guy.
He's a Bloody Mary guy.


Рецензии