Важчають Повiки

Задублі пучки горнуться до грубки. На лежанці мліє в чайничку гербата*. Порцеляна дише, тихо пару випускає. Вечоріє...Важчають повіки...

Пічкурами дітвора з гори гасає. Полозки блищать в ґринджол як шабель криця. Місяця ріжок з-за лісу виповзає, зачепився за дзвіницю.

Колесо часу вже майже зупинилось. Видко обідок і кожну шпицю. Зупинюсь і я в селі оцьому...

Важчають повіки. Вечоріє...

----------------
*гербата - чай.


Рецензии
Гарно намалювали,сподобалось!З повагою.

Орехова Галина   27.12.2010 17:06     Заявить о нарушении
Дяка, пані Галино!

Валео Лученко   27.12.2010 19:46   Заявить о нарушении
На это произведение написаны 4 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.