Полiт метелика

Політ метелика відчутний на руцi.
Змiшався шепiт з криком в божевiллi.
Знайомий вiдблиск щастя-сонця на лицi
Мiж подихом i тiнню на дозвiллi.

У змасi крил завжди закладене життя,
Проходить шлях вiдточена година.
I страх,i бiль не мають вороття--
Занадто вдосконалена людина.


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.