Малюнки

Намалюй мені сонце,
Намалюй мені хмари,
У безодні початок,
Та кінець незабаром!
Ти побачиш свободу,
Ти відчуєш ті хмари,
Та даремно старатись,
Бо помреш незабаром!
Пам'ятай, лиш кохання,
Може статись востаннє,
Що життя подарує,
На згадку тобі.
Е мета, не здаватись,
И пройти крізь мости,
Бо живеш ти один раз,
А помреш, на завжди!


Рецензии
живеш ти один раз,

Татьяна Королёва-Манько   07.01.2016 08:45     Заявить о нарушении