Ненародженiй дитинi

Ми так чекаємо тебе, моя дитино,
Останні дні лічу, коли на світ прийдеш.
Маленький зайчик, зіронька, перлина,-
Ти плід кохання нашого, нам щастя принесеш.

Ти скоро з'явишся і радістю без краю
Наповниш наші люблячі серця.
Від слова "мамо", перших кроків, знаю -
Щасливим шляхом ти підеш в життя.


Рецензии