День народження донi

Цілий рік вже промайнув, наче блискавка.
Ой, як швидко підросла наша дівчинка.

Ходить ніжками сама, не спіткається
І до кожного вона посміхається.

Дуже любить танцювати наша зіронька.
"А-а-а" - вона співає якусь пісеньку.

Ой, яка гарнесенька наша Ірочка
І така малесенька, наче квіточка.

Щоб ніколи ти в житті не спіткалася,
Щастя й доля в майбутті посміхалися!


Рецензии