vis-а-vis

Пилок опав, опало листя, метелики лежать вже неживі...
Покрова. Сотенна Пречиста...
У пошуках причин життя немає змісту, а може сенсу...
На мене дивиться з Позазеркалля vis-а-vis
Сказав Учитель: "Ми - живі, допоки усвідомлюємо зміни". 
Вони - прості: яєчко - гусінь - лялечка - метелик...


Рецензии
На это произведение написаны 3 рецензии, здесь отображается последняя, остальные - в полном списке.