***

Ти думаєш ,що вмієш ти любити?
А чи готовий все на світі ти простити?
А чи готов за це нічого не просити?
Тихенько просто лиш любити...
І кожне слово з вуст ловити,
І кожний погляд в серці берегти,
Шукати зустрічі шалено,
Хоч знаєш ти ,що не знайти
На світ дивитись повсякденно
Лиш поряд з ним насправді жить
І дихати одним бажанням
Усе життя його любить
Залишить в пам`яті назавжди
Запах волосся ,присмак губ
Колір очей,рельефи тіла
Мені ніколи не забуть
І хоч приходить розуміння
Що все даремно це було
Усе своє життя напевно 
Я пам`ятатиму його.


Рецензии