Iшов старий циган

    ІШОВ СТАРИЙ ЦИГАН

Ішов старий циган із сином додому
Під селом, за рогом, десь знайшов підкову
Зрадів старий циган, та й почав співати
Треба ту підкову ковалю продати
Я на тії гроші курочку придбаю
Курочка курчаток понавилупляе
А я тих курчаток на ярочку зміняю
Ярочка швиденько виросте в овечку
Я тую овечку зміню на бичечка
Бичок попасеться, стане волом справним
Я б за того вола виміняв кобилку
Кобилка б родила жеребчика, синку
Я на тім жеребчику покатаюсь
Циган кнутом хлиснув-спинку поламаєш


Рецензии