Ответ одному свидомиту...

Шановний, свідомите, де це ви
побачили істерику мою?...
Нарцісу домовиращенному,
тобі, це я кажу...
Мабудь досить, пане,
всім парити мозги?...
Фірташ... Тімошенка -
дві пари сапоги...
Щодо унітаза...
в тебе мабудь енурез...
Трубочка... пакетік...
де був майонез...
Як відкроіш крантік,
побежить сеча...
Стане тобі лехше...
Й піде життя...
Можешь пити "Львівське"...
краще "самжене"...
Хфілософія твоя,
не й@бе мене...
Ти зміни пластинку,
або патіхфон...
Мене не дістати...
штопаний кандом...


Рецензии